Zwangerschapsbegeleiding: nieuwe lessenreeks vanaf 4 september

Gepubliceerd op 07 augustus 2023

Nieuws voor alle aanstaande mama's!

Vanaf 4 september starten we met een nieuwe lessenreeks zwangerschapsbegeleiding. Hierin leer je belangrijke ontspannings-, houdings-, ademhalings- en perstechnieken die je kunnen helpen tijdens de bevalling. Bovendien krijg je achteraf handige kaartjes mee als tool om mee te nemen naar je bevalling. De lessen zijn bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 30 weken. Ben jij dus binnenkort uitgerekend en wil je goed voorbereid zijn op de bevalling? Schrijf je dan hier in voor onze zwangerschapsbegeleiding bij Bar Fit.

Geschreven door Riet Vanfleteren op 07 augustus 2023.

Menu Voucher Calendar Clock Close Contact E-mail Telephone FTC Info Location Shop Subscribe ScrollDown ScrollDownShort User Vink Facebook Instagram