Nieuwe groepslessen: Start to Flow en Start to Move 65+

Gepubliceerd op 12 januari 2024

We zetten het jaar alvast goed in met enkele nieuwe groepslessen op het programma!

Vanaf 13 januari start onze nieuwe les Start to Flow, een les op de matten met invloeden uit Pilates en Yoga om meer kracht en volledige lichaamscontrole te bereiken. Onze Hollandse enthousiaste coach Linda neemt deze lessen voor haar rekening.

En wegens grote vraag start vanaf februari ook onze nieuwe les Start to Move 65+ op om gepensioneerden aan te moedigen om actief te blijven bewegen. In deze les leer je een basis aan om correct en veilig te leren bewegen boven de 65 jaar. Deze lessen zullen gegeven worden door coach Dries!

Denk je dat één van deze lessen iets voor jou kan zijn en ben je nog geen klant? Schrijf je in via deze link voor een gratis proefles. Huidige klanten kunnen zich zoals gewoonlijk inschrijven via de Bar Fit app of via de website door op ‘Boek nu’ te klikken.

Tot gauw in één van onze nieuwe lessen?

Geschreven door Riet Vanfleteren op 12 januari 2024.

Menu Voucher Calendar Clock Close Contact E-mail Telephone FTC Info Location Shop Subscribe ScrollDown ScrollDownShort User Vink Facebook Instagram